Puteeeri 's






Assalamualaikum . Bonjour there , thx coming to this Puteeeri's . Just an ordinary girl , obsessed to movies ! Follow me , leave ur footprints on the Shoutbox , I'll follow you back then :)





Puteeeri's :)
Powered by Blogger.
Mak I dipukauu !

Assalamualaikum wbt.



Actually, sebelum ni aq guna Galaxy Mini, what to say?
Aq mmg sayang sngat fon ni n mmg bercita2 tanak tukar walaupun ribut petir mahupun kapal terbang yg terpesong dari rdarnya melanda.
Juz saying. Tak mendoakan pon.
Tapi, nk wat gena, mak aq terbawa fon gih bank then cenna ntah, hilang kat situ.
Dy kata macam kena pukau.
KATENYEE.

Aku mmg takcaya la. Muahaha. Sebab?
Fyi, tahun ni saja 3fon dah hilang.
Takkkan tiga2 pukau jugak en? Act mak aq sangat baek.
Except for dia suka beletiaq.
Maw kat dapuq, kita tersalah siked pon, dy beletiaq bukan men lagi.
And forsure, jgan cuba kaciaww tudung Fareeda yg soo merupakan jiwa raga dy tu kalau tanak kena beletiaq.
Tapi suma yg dy ckap tu ofcoz for my future.
Thats the point.

Tet.

Then, bila I call mak I suruh datang ambik kat asrama, dy kata la dy bagi hilang fon.
Betapa luluhnya jantungku pabila mendengar berita yg menggemparkan itu.
Hurm.
Tapi luckily walaupon dy datang ambik aku kat hostel 45minit lambat, but she still accompanied me to buy a new phone.
Phone ape ? Lu pikir la seniri.