Puteeeri 's






Assalamualaikum . Bonjour there , thx coming to this Puteeeri's . Just an ordinary girl , obsessed to movies ! Follow me , leave ur footprints on the Shoutbox , I'll follow you back then :)





Puteeeri's :)
Powered by Blogger.
Pesta Penang yang terakhir !

 Asslamualaikum evelibadi



Throwback sebenarnya ni. Act puteri pegi Jumaat hari tu. Baru nak cer skarang.
Waktu ni Zamani in da house.
Pesta penang ni memang worth la korang pegi. Bayaran masok RM3/ adult.
Kiteorang ramai dekat 10 orang jugak segala cousins tok nek moyang suma pi.
Last-2, abang macho tu tak chek pon ticket tu der. dy main koyak jaa.
Maw kiteorang tipu ambik suma Children pon bley kan.


Then, when u stepped into, a lot of things to be bought !
Suma harga borong Mana maw dapat ! 3 baju for RM15.


Carpet RM10, pin murah2.


Jubah jubah merlik twinkle twinkle big stars, RM35 bangla tu nak bagi.


Loks. After done le beli beli barang, kitaorang pon gih makengg.
Kat sini ada stalls panjang.



Then gi main2.


Kalau korang yang style nak challenging punya game .
Try la main Vortex !
Pusing 360 darjah , dengan laju nyaa haa.
Mendalah ni taw nak tauk orang jauh jauh.
Maw tepelanting, pasan berenang Pulau Jerejak jugak gamaknye -,-




Then kita main Challenger, agak best jugak, tapi pening siked.
Rumah hantu dy hampeh.
Topgun pon best.




At last, kita balek condo.
My dad sembang dengan mamak tepi tu

" Pegi pesta penang ? Barang murah murah. "

Then dy dengan bangganya jawab ;

" Abang, satu hari last baru saya pegi. Masa tu abang, barang lagi satu kali murah. Tudung 3ringgit ja, baju baju suma saya angkat mari. "

Tapi pegi awal laa kalau tanak jammed.
Actually takda la jammed sangat. Park la jauh, bergerak sikit :p

Labels: , , , , ,